Tiada Hujan Air Mata @KLIA

Standard

Tiada hujan air mata@ KLIA

Alhamdulillah kami sekarang berada di Dubai. Transitting for 12 hours. Dubai sangat best, walau pun cuaca agak panas. suhu siang 39, malam 31. sekarang tengah sale (in fact, Dubai got sale for the whole year). Now it is summer sale. it will last until Julai then will be continued by Ramadhan and Syawal sale. After that Year End Sale and followed by the Dubai Sale Festival on January! Tapi kami dapat cuci mata je la sekarang ni. Barang yang dibawa pun dah tak terlarat nak bawak, takkan la nak tambah beban lagi. Tapi saye terpakse beli kasut baru sebab kasut yang dipakai dah terkoyak dan sangat menyakitkan kaki.
 
*kasut baru ni walaupun tak berapa hensem tapi lebih praktikal untuk perjalanan macamni*

Semalam di KLIA tiada drama air mata. Saya sendiri tak sangka, Ingat kan mestila banjir KLIA tu! Tak tau la kenapa saye tenang je. Cume ade rase sayu je sket. Yela, bile difikirkan balik, kami pergi paling lama 3 tahun je. Pastu dalam masa 3 tahun tu bukannye kami tak balik langsung!

 

*keluarga dan kawan-kawan yang berkesempatan hadir di KLIA*

   *me happily in Reef Mall, Dubai. Lepas dapat kasut baru and lunch!*


6 responses »

  1. wah…got my picca here..yeah..heeeeeeeeee….even pon kecik ja..at least ade..how sudan? ko slase x?..urm mmg x de ujan air mte pon…tp ktorng 1 fmly rndu gler kt ko long…mak laggggggggggggggiiiiiiiiiiiii la……now dh tgal 3 org je yg dkt…2 org dh jauh…x lme g ak pon nk blik penang dh…k..nti ak tgok g blog ko k..update salu taw..ko kn x de wat pe 2..t.cre. we love u damn much…

    • Dik, kitorang ok je kat sini. rumah dah ok, ade kereta opis. Pastu ade internet, aku tak la boring sangat. Ok, aku akan selalu update blog and tepek gambar2. Cakap kat mak jgn sedih2 aku selalu call die nanti. Tunjuk kat mak gambar2 kitorang kat sini.

    • bagus2..hahaha…ckp kek mak, orang ulu bondo lain xdo gambar msk tenet do!dio sorang yo ni. Dik, nanti tante ade laptop gak kan?dio ado internet x?lopeh ni kau xdo mcmano mak nak tgk gambar aku?

  2. ala pas ni die de laptop la..laptop lme angah alang repair..hehe…nti die ckp nk psng srymix kt umah..lg laju oo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s