Hari ni birthday dia.

Standard

Happy birthday, sayang! Sorry, i takde hadiah untuk u. Takde ape i boleh belikan kat sini. Tapi petang ni lepas u habis keje i buat surprise party untuk u. I da kowteam ngn Renie and PA u si Bob tu. Buat kat rumah Renie sebab u tau je la, rumah kite kan belom senonoh lagi. I dah suruh Bob belikan kek dan bahan-bahan memasak petang ni. Tapi nanti lepas party nanti die claim balik kat u sebab tadi i bukak purse nak bagi die duit, i tengok takde duit Sudanese Pound. Nanti u ganti balik duit Bob,k!

Happy birthday again, sayang! I love u.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s