Dinner with the house owner

Standard

Located at Al- Salam Rotana Hotel. The house owner, bermurah hati nak buat welcoming party untuk kami dan farewell party untuk Azam (kami duduk rumah yang Azam duduk sblm ni). Doktor tu datang dengan anak, menantu dan cucu dia yang tinggal di Khartoum. Ini lah satu-satunya anak dia yang tak keluar dari Sudan (belajar, kahwen dan menetap di Sudan). Tapi tetap ade degree medic jugak. sekarang tgh apply utk post- graduate. Anak perempuan dia muda lagi. Baru 25 tahun. Cantek! MashaAllah… very beautiful! (read:style Arab). Baby die pun baik je…tak menangis langsung. Lepas minum susu sebotol, masuk dalam stroller terus tertidur. Bile terjaga pun tak menangis. Very good girl. Macam-macam topik gak la kitorang bersembang. Kalau bersembang ngn orang sudan yang educated macam mereka ni memang best. Sempat amik gambar sebagai kenangan.

 

*beautiful young mom with beautiful baby*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s