tak sihat

Standard

Bangun subuh tadi terkejut tengok pipi bengkak, merah dan kalu dipicit keluar cecair putih jernih yang berbau busuk. Tak tau la allergik ke atau ape. Suami saya macam biase, cool je. Dia picit-picit pipi saya dan bagitau mungkin resdung. Dia cakap dia pun pernah kena macamtu gak dulu. *sigh*
Bila saya tanya dia buat macamana lepas tu?die kate, tak buat ape-ape, biar je nanti ok sendiri.Kejap je tu. Ok, saya harap die betul. Next week ade macam-macam aktiviti. Aktivit paling besar nak mengiringi Datin Seri kemana-mana dan bercuti! Nampaknya, kene tambah ubat resdung dalam list ubat yang nak dibeli di sana nanti.
Kawan-kawan, doakan saya lekas sembuh, ya! Terima kasih…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s