Answered Prayer

Standard

Nama Penuh : DIAN HARIANY BINTI RAMLI

Urusan: Pengesahan Dalam Perkhidmatan (PDP)
Jawatan : PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41
Tarikh Terima :30/09/2010
Status: Permohonan anda telah selesai diproses
Tarikh PDP : 16/08/2009
Tarikh Pos Surat : 28/10/2010

*copy from spa.gov.my/semakan urusan online.

Alhamdulillah… walaupun kawan-kawan yang satu batch dengan saya dah lama dapat surat confirm.. Proses urusan saya leceh sikit sebabnya masa convo DPA saya dah kat Sudan, pastu sijil DPA tu (salah satu dokumen wajib untuk urusan ni) berpindah-pindah dari satu tangan ke tangan yang lain. Panjang ceritanya dan malas nk citer kat sini… sampai kat SPA, boleh plak dokumen-dokumen yang diperlukan tu hilang! Nasib baik pastu terjumpa balik.
Ape-ape pun saye nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada individu-individu yang membantu saye untuk menyelesaikan urusan ni. Terutamnya kawan-kawan saya, Ain, Asya dan Wan.. Thank you so muchhhh!!! korang memang terbaekkk laaaaaa!
p/s: Alhamdulillah..ini berita baik yang kedua untuk saya dalam masa terdekat ni. Satu lagi tu pasal my husband.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s