Official visit Menteri MOA

Standard
Mari layankan gambar-gambar ini sebab yours truly malas nak taip panjang-panjang…hehehe.. visit kali ni minister tak bawak spouse so kami the ladies tak terlibat sangat. Hanya terlibat masa ‘meet the malaysians session’ je. Difahamkan sekarang polisinya, bile menteri ade visit kat luar negara, perlu ada this session untuk menerangkan isu-isu semasa di Malaysia to all Malaysians abroad. Actually minster ni datang Sudan untuk menghadiri Persidangan Pertanian Negara-negara OIC. Untuk sesi ‘meet the malaysians’ ni saya hanya jadi penyambut tetamu sahaja. Senang je..duk kat tepi pintu tayang gigi time orang datang…hehehe…
sedang bertugas
menteri yang terlewat sampai sebab persidangan lambat habis, minta acara makan didahulukan sebelum ucapan

the main course, beriyani ayam yang sedap sgtttt, yours truly makan bertambah.;p

dessert

TYT Duta Besar Malaysia di Sudan memberi ucapan alu-aluan

menteri berucap dengan panjang lebar, siap ade sesi soal jawab lagi. Yours truly yang tak senonoh dah tersengguk-sengguk mase ni.

posing berdua sebelum balik, mengcover perut dengan clutch bersaiz besar.

4 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s