it’s winter

Standard

pemandangan kt luar rumah

Dah 4 hari winter rupenye..patut la kulit da gatal-gatal..pastu sakit tekak, tak sedap badan macam nak demam je.

Tak sedar kat luar suhu dah turun sikit-sikit. Semalam keluar pergi halaqah baru tau.

Bestnye..sekarang duk rumah tak payah pasang kipas and air-cond. Jimat la elektrik.

Harap-harap peak winter dapatla pakai jaket kulit nih:

harus dipadankan dengan ini:

leather boots

giler berangan! hahaha…. tapi sekarang memang dah masuk winter…cume tak la sejuk sangat..just kurang panas je la. Tapi memang betul tak payah gune kipas and air cond. sekarang ni. Diorang kate peak winter nanti suhunye ala-ala Cameron Highland gitu…so takde chance la saye nak pakai jaket kulit yang beli kat Cairo hari tu!

Sighhh… bosan-bosan ni memang best berangan macam-macam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s