From Paris with Love

Standard

 

from Paris with love

ENTRI INI TIDAK DIBAYAR OLEH AIR ASIA

All-in fare from RM499 only! Book Now! wah…pasni ramai la orang Malaysia honeymoon di Paris. Kepada bakal-bakal pengantin tahun depan, boleh la pertimbangkan Paris sebagai lokasi bulan madu korang ye..tapi pastikan nama takde dalam senarai hitam Imigeresen macam ade la orang tu kan…huhu..ooppsss sape la tu buat loan pandai, da dpt keje pastu xbyr hutang belajar..isyhh..ko ni Dian, tak baik tau mengata-ngata orang kat blog!

Pertanyaan khas untuk AA: takde ke ura-ura nak buat penerbangan ke Khartoum dengan kadar serendah ni? Saya nampak ade market kat sini..ramai orang Malaysia duk sini. Dan orang Malaysia sini memang suka terbang pi oversea sebab sini kan takde ape-ape kan…cepat la terbang ke sini!

P/S: Iklan ni mengingatkan saya pada video budak yang merajuk sebab awek die pilih KLCC tu. Mungkin masa tu budak-budak tu rase diorang da  smpai kat Paris kot! ;p

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s