Hantu Kak Limah Balik Rumah

Standard

Best sgt ke cerita tu? Sane sini bace review orang sume kate best. Saya memang peminat no 1 cerita Melayu. My husband pulak, pengutuk no 1 cerita Melayu. Ade je yang tak kene kalau cerita Melayu. Saya kalau nak tengok cerita Melayu kene tengok time die tak de. Kalau tak memang sakit hati, panas telinga dengar kritikan die. Cerita Mamat Khalid so far memang tak mengecewakan saya. Ingat lagi cerita Zombie Kampung Pisang tahun 2007 dulu, saya tengok wayang 2 kali ok! Memang kelakar sungguh. Dengarnye cerita Hantu Kak Limah ni pun macamtu la ek? Kutipan pun mantap, ala-ala filem Dua Alam tu kan? ;p

 

Malam tadi:

 

“Sayang, nanti u tolong download kan cerita Hantu Kak Limah Balik Kampung”.

“Eh, apsal u nak tengok cerita hantu pulak ni??? Kang mula la mengigau macam-macam!”

*mak hampir pengsan, nyah!. Satu Malaya tau cerita tu cerita lawak, die boleh kate cerita hantu?!*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s