wow..macam kat Malaysia la!

Standard

Ape dia yang macam kat Malaysia tu? Tu sebenarnye ayat my husband semalam masa dia tengok benda ni:

 

 

 

 

 

 

 

juadah dinner semalam. Asam pedas tulang, kangkung goreng, telur dadar, udang bakar, budu & air oren suam.

 

Semalam masak awal sikit sebab nak masak asam pedas tulang ni memerlukan masa yang lama.  My husband sampai rumah pukul 5 petang semalam pun masih tak empuk lagi. Kami biasa dinner pukul 6 petang, so sambil-sambil tu saya pun masak nasi, sayur dan telur dadar tu. Tibe-tibe my husband request udang bakar cecah budu pulak… Kelate deh, kelate! Buat je la kan, bukan susah pun. Kalau ade sape-sape nak resepi asam pedas tulang tu saya dah pernah bagi dulu. Refer balik kat sini ok.

Nak sambung fikir nak masak ape pulak untuk dinner hari ni. Babai!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s