Referendum: result

Standard
Seperti yang dijangka. Almost 99% voters choose to secede from the north. So, South Sudan now becomes the newest country in the world. A formal declaration of independence will be made on 9 July.
Bukan main happy lagi orang kat south tu celebrate siang malam. Alhamdulillah, saya pun happy sebab this referendum took place peacefully and uneventfully. Lega. Semua orang duk berjaga-jaga takut gak jadi huru hara. Sekali tengok Egypt pulak yang jadi macamtu.
Tak sabar nak tau nama baru negara selatan sudan. Nampak dah ada bendera baru. Tak sabar jugak nak tau penyelesaian isu- isu berkaitan dua negara ni.Selatan sudan kaya dengan minyak, tapi tak boleh nak eksport kalau tak guna pipe line north.
Congrats to all the Southerners, berjaya merealisasikan impian nak berpisah, semoga berjaya rebuild the new country. Harap jangan perang-perang lagi dengan North. 

p/s: Happy birthday to my best friend in Sudan, Emilia. May Allah bless U, Nyanyah! Let’s celebrate. It’s double celebrations! A birthday and independence day. HAHAHA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s