Oh My Gucci!

Standard

I tengah survey nak beli handbag ni. I rasa nak beli Gucci. So tadi I dah tangok Gucci Online Boutique.  Ade la a few designs yang I berkenan. So setelah diteliti, I pilih 2 designs. You all nak tengok tak? Jap eh, I tunjuk gambar.

Ok, yang first ialah ini.

cantik tak?

intai dalam sikit. ermm.. ade zip.

I kalau beli handbag I memang kena beli yang ade zip macam ni. I ni careless, kalau takde zip nanti tercicir la segala benda. Huhu. Untuk yang ini I kan sukeee sangat kaler dia. Yessss.. I really love the colour! Lupe plak nak bagitau, yang ini harganye $1450 je.

Ok, meh i nak tunjuk yang lagi satu yang i berkenan tu.

cantik jugak kan?

Yang ini pun ade zip jugak la! so, YEAY!!!

This one, I actually tak berapa minat the color. Tapi I really love the design. Kalau nak compare, yang first tadi a little bit bigger than this. This one, less $ 30 than the first one. So the price is $1420 only! Haighhh… I’m torn! Rasa macam nak dua-dua je! Dua-dua pun I suke.

So how? Can u help me to make my mind up? atau patut ke I beli je dua-dua sekali? Ok gak kan? Pastu duk la diam-diam sini. Tiap-tiap hari makan la pasir.

Bimbo siot entry ni! Ok, scratch sume tu. Sebenarnya hari ni tadi saya ter ‘on’ mode berangan orang kaya. Tu yang pi tengok website Gucci tu. Biasala kan, ape lagi nak buat. Ini bukan first time, sebelum-sebelum ni pernah gak. Kadang-kadang saya masuk butik LV. Hahaha!

Sekali sekala memang layan. Meleleh-leleh air liur kadang-kadang tu! Mampu tengok je kan. Telan air liur je la. Kalau la boleh beli pakai air liur memang dah banyak dah handbag LV & Gucci ada salam koleksi peribadi!Huhu.

Tapiiii hari ni kan, saya nampak Gucci ade buat promo sempena Hari Ibu. Ada yang mampu milik you all!  Meh saya tunjuk gambar.

medium tote

design simple je, takde zip

Ok gak kan? Besar. senang nak bawa diapers, botol susu sume. Design memang simple. Tapi berpadanan la dengan harga.Bagi mereka yang nak sangat pakai Gucci, tak kisah la design simple pun kan? Janji mampu milik.  Nak tau berapa harga? You all mesti tak percaya, this is GUCCI uoals! Jangan terperanjat uolls, it’s just $395. Yessss… $395. Now is the best time to buy any goods from US sebab dollar tengah rendah kan. Hari ni punye rate 2.97. Dah bawah 3 dah. Ape lagi uolls, siapa yang dah jadi ibu or bakal ibu, boleh lah mintak hadiah sempena Hari Ibu. Kepada yang belum jadi ibu macam saya, try la mintak kat suami masing-masing. Boleh la nak cube nasib kan. Cakap kat husband, alaaaa… esok2 saya akan jadi ibu gakkkk. Baik beli skg time tengah murah ni. Nanti dah ada anak boleh terus pakai, dah tak payah beli lagi. Ayat ini boleh digunapakai untuk yang belum kawen jugak. Try la kat tunang or boifren memasing. Mana tau terbukak hati diorang nak belikan.

Tapi korang kena tanggung sendiri risikonya kalau cubaan gagal,ye. jangan cakap akak yang ajar pulakkkk.

K, lah dah nak magrib ni. Malam ni kan malam jumaat. Oopss..jgn fikir lain ye, saya nak amik wuduk, nak baca yasin & berdoa suami lembut hati nak belikan beg Gucci. I nak dua tang atas tu, k. Ahaks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s