54th National Day Celebration

Standard

22 September 2011

Nile Ballroom, Al Salam Rotana, Khartoum, Sudan.

ehem....

 

The Ladies from PERWAKILAN, Khartoum. Tak cukup corum ni, 2 orang lagi ade di Malaysia.

 

TYT Duta Besar Malaysia ke Sudan (3 dari kanan), bersama-sama HBS.

 

Ucapan. TYT Duta Besar & Sudan Youth and Sport Minister.

 

 

 

 

 

menyambut tetamu

 

Cakes bendera Jalur gemilang & Sudan

 

 

dengan si comel, Noor Aleesya Najwa. Geram betul dengan dia nih!

 

tadi gambar dengan anak, sekarang dengan mamanye pulak. Emi yang makin kurus, aku yang makin..er... Emi kata Aleesya yang buat dia kurus. Jaga anak, sure kurus. Terbukti memang benar!

 

Lastly, terimalah gambar ini sebagai penutup entry =)

4 responses »

  1. comelllll🙂 cantik dian nih. hehe.
    tapi kenapa tak pakai baju kurung kaler biru macam all the ladies, or black to complement husband?

    nevertheless, your baju kurung rocks!

    p.s. kek tuh nampak sedap. huhuhu.

    • *blushing* thank u, Mala!. Eh..haah la all the ladies pakai biru except me! tak perasan langsung sampai la baca ur comment ni. Baju kurung tu sebenrnya baju raya yang tak sempat dipakai semasa hari raya hari tu. Kiranya itu my latest baju kurung la.hehe.

      p/s cake tu saya tak sempat rasa pun. Malam tu Malaysian food ada sate & mee sup, jadi tak teringin nak makan cake. =)

  2. laaa obvious kut. semua kaler biru tetiba ada cekelat. hehe.

    kek tuh tapau balik tak? hahahahah. itu very the malaysian ok! kena tunjuk cara kita bila kat abroad. baru orang faham our culture. hahahahahaha.

  3. oohh..itu mmg tugas hakiki kami di sini. Kalau nak tau, untuk malam tu kami the ladies yang berempat tu ditugaskan menyediakan seorang sejenis kuih tradisi Melayu. Saya buah kuih lapis je. senang. hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s