Latest

Standard

Lama tak update blog. I pergi honeymoon lagi you alls! Semalam baru balik, ni baru habis unpack. Sebelum pergi I kene paksa siapkan itenary percutian. Stress! Dia nak yang detail pulak tu. Nak pergi from point A to point B kene naik ape? Kat mane nak tunggu bas? Tube or train station terdekat kat mane pulak? Padahal nak pergi London je. Tourist city dan kami bukanlah melayu pertama yang ke London kan? Dah selalu dengar orang pergi sana happy je, takde la susah sangat maknanye. Tapi sebagai isteri solehah di bawah lindungan kaabah, saya turutkan je la..Kang membantah tak dapat plak handbag baru. jadi isteri derhaka pulak.

Ok, tapi sekarang bukan nak cerita pasal honeymoon. Itu nanti saya cerita dalam entry lain. Tapi kalau nak tengok gambar, sudah diupload di FB.  Saya nak cerita pasal buku terbaru oleh Jean Sasson yang saya beli.

 

 

Growing Up Bin Laden by Jean Sasson

 

Dah start baca semalam. Now baru sampai chapter 2. Best sangat! Tak sabar nak habiskan baca. Beli kat airport Dubai. Tak sure kat Malaysia ade tak. Last time balik Malaysia tak jumpa. Buku lain yang beli masa balik Malaysia hari tu banyak lagi yang belum dibaca. Tapi bile dapat buku Jean Sasson, kene baca dia punye dulu! =)

5 responses »

    • memang akan diceritakan. tp kene tunggu sket sebab ade banyak sgt gambar nak upload. pastu baru-baru balik ni byk keje sket kat rumah ni nak kene buat. tp kampung London u tu mmg best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s