Sangap

Standard

Sejuk. eh salah, bukan sejuk tapi cuma tak panas je. Sangap. Segala movies, series yang ade dah selamat di download dan ditonton. Sampai satu tahap terpaksa layan kartun arab. Dengan harapan boleh cepat fasih berbahasa arab. Budak-budak kat Malaysia kan ramai pandai cakap orang putih sebab tengok kartun bahasa Inggeris… Tapi terpaksa menerima hakikat yang aku bukan budak, otak dah berkarat!!!

Mungkin perlu mula membaca semula. Buku masih banyak yang belum dibaca. Tapi mata ni notty, baca 2-3 helai dah mengantuk! Takpe, dah mengantuk, tido je la. Takde sape nak marah pun.

Ataupun mungkin perlu pergi bercuti? Emirates pun tengah promotion. Kite tengok nanti macamane,k.

*woot…woot*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s