Mane uolls nih?!

Standard

PSU Unit A, BPPA, KPM. Pastinya ini hari Khamis sebab semua orang berbatik. Menu masa ni roti canai order kat brader kafe bawah tu kan?🙂

 

Wujud lagi tak unit A ni agaknye? Bukan ape, seorang demi seorang yang dalam gambar ni dah meninggalkan unit ni. Tapi, ape yang lebih penting wujud lagi tak orang-orang dalam gambar ni??? Sorang-sorang aku call tak berjawabla, tak dapat la… agaknye memasing dah pakai BB ke? dah tak kuasa nak menjawab call lagi? maklomle syok BBM je. Tukar BB, tukar no sekali ye?

Best kerja dengan diorang ni. Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat mencari rezeki. Semalam i pulun menyiapkan minit mesyuarat PERWAKILAN, agaknye sebab tu lah tibe-tibe teringat kat diorang kot. Berkarat dah agaknye otak ni, payah benau nak menyusun ayat nak menyiapkan minit tu semalam. Ade lah dalam setengah jam jugak termenung depan laptop ni. Tulis blog laju plak kan?! hehehe…Haiihhh..macamane la bile dah kene kerja nanti, Dian?!

p/s: kepada ahli-ahli unit A yang lain, yang tiada dalam gambar, jangan kecik hati tau. Mak encik masih ingat kat uolls lagi, masih boleh menyebut nama penuh uolls dan siapa yang memula gelarkan i mak encik pun i masih ingat lagi.🙂 uolls tetap dirindui.ahaks! Kerja elok-elok uolls…

4 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s