Bekalan

Standard

image

3 yang atas saya punye. Dah lame tak baca novel melayu. Sekarangkan musim novel melayu didrama/difilemkan. So beli ombak rindu & bicara hati. Movie ombak rindu bagi saya ok-ok je. Tapi ramai kata novel dia best. Bicara hati pulak belum sempat follow dramanye tapi ade orang kata novelnye pun best. Satu je novel omputeh growing up with ghosts by Bernice Chauly. Buku- buku omputeh yang beli masa balik cuti raya tahun lepas pun tak habis baca lagi.

6 buku yang bawah tu semua my husband punye. Cer tengok tajuk2 dia. Bosan giler… Sayang, sejak bile u suke baca buku? Bosannye buku2 u… Buku2 ni I nak bagi kawan-kawan I kat Sudan la..takkanla i nak bagi buku ombak rindu pulakkk.. Ooohh begitu kesahnya…

p/s: Sophie Kinsella’s brand new novel, I’ve Got Your Number pun dah ade tadi tapi harga RM69.90. Takpe, tunggu paperback editon, murah siket. *cheapskate mode*

5 responses »

  1. Dian,
    kenapa la kita ni ada persamaan when it comes to books!…ok ombak rindu aku pon kata novel die best berbanding dgn movie die…sophie kinsella!!…yer, aku pon nak tunggu version buku kecik…jimat sket…hehehehe….aku suke!….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s