On my birthday

Standard

image

Kami ke Istanbul. Bukan purposely nak celebrate birthday kat sane. Amboii.. Ape ingat Paris Hilton nak celebrate birthday kat oversea?!hehe.. Tapi kebetulan percutian yang dirancang jatuh masa birthday. Rezeki saya la tu.

Birthday tahun ni pulak jatuh pada hari gaji penjawat awam. Bulan ni pulak ade extra masyuk kan gaji? bertuah i kan!hehe… Lagipun lepas ni dah tak terbang bersama emirates jadi mari kite redeem points yang dah terkumpul. Maka Istanbul menjadi pilihan. Cume bayar tax $95 sorang. Murahkan? Nanti la saya blog pasal percutian kat sana tapi ape ntah masalah tak boleh nak log in kat laptop. Gigih ni menaip kat handphone.

So gambar tu masa 24/5-2012 malamnye. Sampai je hotel terus mandi, tukar baju dan keluar dinner.

Jalan-jalan cari restoren. Masuk je kedai yang nampak ok. Perut lapar ni. Yang suami lagi mau cari fine dinners nak smbut birthday la katakan… Tak payah la yang..i da lapar ni. Maka kami dinner kat situ je.

Lepas makan kami jalan-jalan sampai ke Masjid Biru @ Blue Mosque. Lepak-lepak jap. Amik-amik gambar, duduk-duduk perhati orang, mata mengantuk, malam makin sejuk. Maka berjalan la kami pulang ke hotel.

Begitula acara sambutan harijadi saya yang ke 21 31 tahun. Sekian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s